500 g jordärtskocka. 500 g jordärtskocka. Min syster skickade ett meddelande igår med undran – lördag + höstrusk + gott vin + så mycket bättre + vad skall vi köra för långkok
Lägg lite scaglione på crostini, toppa med skocka och lite timjan. Blanda riven parmesan, hackad lök, olivolja och vinäger i en skål, peppra och låt det stå och dra i minst 1 timme
Fredag är fiskdag. Fiskbilen kommer till byn och är ett självklart mål sedan flera år tillbaks. Utbudet är stort och det är alltid svårt att bestämma sig
Jag tycker om utmaningar i köket, så därför är det lite kul att min kompis Jennys pojkvän är vegan. Tidigare har jag bjudit honom på en hel radda mellanösterninspirerande läckerheter men denna gång ville jag göra en klassisk, men ändå vegansk, nyårsmeny
Nej, mina vänner, det här var inte kvällens mat. Däremot var det lördagskvällens varmrätt, i den meny som började med syrlig räk- och avocadococtail och slutade med citron-panna cotta med dulce de leche och hallon