Hacka persiljan och strö över, blanda runt. Inlagdgurka, eller ättiksgurka som det också kallas, är en av de ätbara saker som för mig har egenskapen till att associera till andra saker i livet
Strö över persilja och servera. Skala gurkan och skiva den tunt med osthyvel. Lägg gurkan i en skål och häll på salt, socker och ättiksprit, och blanda väl
Vänd i och garnera med hackad persilja. Inlagdgurka håller sig i kylen någon vecka. Skölj gurkan. Helst ej rostfritt då det reagerar med syran i ättikan om du förvarar gurkan lång tid
Lägg i gurkan och strö över lite persilja, bara som dekoration. (Klippt persilja som dekoration). Skiva gurka i tunna skivor, har man inte en maskin som skivar, så ta en osthyvel
Strö över persilja och servera. Skala gurkan och skiva den tunt med osthyvel. Lägg gurkan i en skål och häll på salt, socker och ättiksprit, och blanda väl
Inlagdgurka. Servera fisken tillsammans med kokt potatis, inlagdgurka och den kalla såsen. Tunnt skivad/hyvlad färsk gurka saltas och läggs under press i ca 30 min. Rör ihop en lag av 1 dl vatten, 1 msk ättiksprit och 2 msk sötningsmedel samt hackad persilja, Pressa ut saften och slå lagen över gurkan och låt dra till sig
Häll över lagen och tillsätt hackad persilja. Är gurkan besk, är det bäst att skala den först. 11 slanggurka, cirka 200 g. 11-2 msk hackad persiljaHacka ena löken och stek tills den blir genomskinlig. 1Servera med kokt potatis och inlagdgurka. 1Skär gurkan i tunna skivor. 1Lägg gurkan i en skål