Tänk på att vanlig potatis har kortare tillagningstid än bakpotatis. bakpotatis. Sätt ugnen på 225 grader. Lägg de mikrobakade potatisarna på en plåt med bakplåtspapper och baka dem i mitten av ugnen ca 5 minuter. Lägg på ost och gratinera i mitten av ugnen cirka 3 minuter. 4 skiva ost
Ljusen är tända och lite go lugn musik spelas i högtalarna som lägger ribban för lugnets tempo. För att sätta färg och smak till detta redan delikata får det bli en kantarellsås och ostgratinerad tomat
Låt den gå klar i ugnen tills den blir som du vill ha den. en liten påse västerbottensost. Blanda bacon, potatis, ost, hackad persilja och hackad salladslök med den rivna osten (lämna lite till gratineringen)
Potatisen skivades till sist i tunna skivor innan det var dags att skapa pizzan. Därefter sköljdes och tvättades en kvist rosmarin samt en mindre bakpotatis
Håll raggmunkarna varma i ugnen. Husmanskost. Ugn. samt så blir det husmanskost tema denna veckan på den. Smörj fyra ugnsfasta, låga portionsskålar eller lägg allt i en stor form
Blanda ihop crème fraiche och riven ost i en skål. Sätt ugnen på 200 grader. Toppa med crème fraiche-röran och gratinera i ugnen ca 15-20 min tills den har fått fin färg och aubergine och potatis är mjuk. 1 st Bakpotatis. 100 g Riven Ost
Stora bakpotatisar blir till en läcker kvällsrätt när du fyller dem med ost och kassler. Ställ potatisarna på en plåt eller på ett ugnsfast fat och strö över resten av osten
Det jag hade tänkt var att baka potatisarna och sen gröpa ur skalen lite snyggt, blanda det urgröpta med en massa riven ost och lite annat och sen fylla på bakpotatisskalen igen
Efter att ha brynt dem ett par minuter per sida i olja på hög värme lade jag upp dem på ett ugnssäkert fat, toppade med skivade stekta champinjoner, tomatskiva och så riven mozzarella