Pajdeg4dl mandelmjöl50g smör1äggFyllning2dl färdigkokt broccoli200g skivad skinka som du strimlar2ägg2dl grädde2dl riven mild ostSalt och pepparSätt ugnen på 200gBlanda ihop ingredienser till pajdegen och knåda ut i pajform. 2dl riven mild ost
Sätt ugnen på 175°C. Smörj en låg pajform med margarin. Skär broccolin i buketter och stammen i skivor. Koka upp vatten med lite salt och koka broccolistammen i ca 4 minuter och buketterna i 2 minuter
Kantareller, skinka och västerbottenost. Postat i. 2 dl riven västerbottenost. 2 dl riven västerbottenost. Jag säger inget mer Har ni inte turen att ha kantareller i frysen så funkar de på burk helt ok till pajer mm
Sätt ugnen på 200 grader. Blanda glutenfritt mjöl, margarin, vatten och salt till en deg. Tryck ut degen i en pajform och förgrädda pajskalet i 10 minuter