Skinkpaj med färskost recept

Skinkpaj med färskost och spenat

Skinkpaj med färskost och spenat

Servera ev med sallad. 1150 g Arla® färskost naturell. 200 g rökt skinka 150 g Arla® färskost naturell 1 msk dijonsenap 1 msk flytande honung 2 ägg 1 tsk salt 65 g färsk spenat 1½ dl Arla Köket® riven ost gratängHacka ihop smör och mjöl till en grynig massa. Tryck ut degen tunt i en pajform med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter
Skinkpaj med färskost

Skinkpaj med färskost

Nagga botten med en gaffel. Servera med en grönsallad, tomater och gurka. 100 g färskost naturell. 200 g färskost
Julmatsrester

Julmatsrester

Skinkpaj på sesambotten. Strö över ruccola och servera med en klick färskost. Här kommer lite tips på vad ni kan göra med era julmatsrester, eller på mycket av maten som butikerna försökt bli av med just nu

Doritas skinkpaj

200 g färskost. Mixa ihop ingredienserna till bottnen i matberedare. Tryck ut degen i en pajform. Sätt paprika,ärter och skinka på bottnen

Färskostpaj

Räkpaj, skinkpaj samt broccoli- och paprikapaj. Picka lite hål med en gaffel. Vispa samman ägg, grädde och färskost