Servera ev med sallad. 1150 g Arla® färskost naturell. 200 g rökt skinka 150 g Arla® färskost naturell 1 msk dijonsenap 1 msk flytande honung 2 ägg 1 tsk salt 65 g färsk spenat 1½ dl Arla Köket® riven ost gratängHacka ihop smör och mjöl till en grynig massa. Tryck ut degen tunt i en pajform med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter
Skinkpaj på sesambotten. Strö över ruccola och servera med en klick färskost. Här kommer lite tips på vad ni kan göra med era julmatsrester, eller på mycket av maten som butikerna försökt bli av med just nu
så vi har därför valt att fira hemma, själva och mysa med varandra och äta god mat. Tänkte ge er lite tips och ideér på god midsommarmat, som man kan förbereda och handla hem så här sista minuten innan affärerna blir överfulla med kunder som ska handla som om vi aldrig mer ska få mat