Skinkpaj kesella recept

Skinkpaj med färskost

Skinkpaj med färskost

Blanda vetemjöl, kesella och smör till en deg. ¾ dl Kesella kvarg. Tryck ut degen i en pajform. Nagga botten med en gaffel
En riktigt nyttig ost- och skinkpaj

En riktigt nyttig ost- och skinkpaj

Tillsätt kesella och arbeta snabbt ihop degen. Idag åt vi en riktigt nyttig ost- och skinkpaj. I dagens ost- och skinkpaj använde jag till pajdegen grövre mjöl jag blandade med keso, i ostsmeten 10% hårdost och lättmjölk. Nyttig ost- och skinkpaj, 1 form. 1 dl kesella mager kvarg. 1 dl kesella mager kvarg
Ost och skinkpaj

Ost och skinkpaj

3/4 dl Kesella kvarg. Arbeta ihop ingredienserna till pajdegen för hand eller i en matberedare. Tryck ut degen i en stor pajform och nagga med gaffel
Kantarell & skinkpaj

Kantarell & skinkpaj

1 dl kesella. 1 dl kesella. Kantareller, skinka och västerbottenost. Jag säger inget mer Har ni inte turen att ha kantareller i frysen så funkar de på burk helt ok till pajer mm
Ost- och skinkpaj - Recept | Arla

Ost- och skinkpaj - Recept | Arla

½ dl Arla Köket Kesella® kvarg. 2 dl Arla Köket Kesella® kvarg. Receptet gäller för 8 port 2½ dl vetemjöl 75 g Arla® Svenskt Smör ½ dl Arla Köket Kesella® kvarg Fyllning. 150 g rökt skinka 3 ägg 2 dl Arla Köket Kesella® kvarg 2 tsk herbes de provence 2 dl Arla Köket® riven ost gratäng
Quiche lorraine, fransk ost och skinkpaj

Quiche lorraine, fransk ost och skinkpaj

Sätt ugnen på 225°. Gör pajdegen enligt anvisning på förpackningen. Kavla eller tryck ut degen i en pajform, cirka 24 cm i diameter eller i 2–3 mindre formar
Ost- och skinkpaj och välkommen mars

Ost- och skinkpaj och välkommen mars

Tillsätt kesella och blanda till en deg. Ost- och skinkpaj. 3/4 dl kesella lätt. 3/4 dl kesella lätt. Välkommen mars månad
Goda pajer

Goda pajer

Ost- och skinkpaj. Tillsätt kesella och arbeta snabbt ihop degen. Det blev våra numera klassiska paradnummer ost- och skinkpaj och köttfärspaj
Billigt i januari

Billigt i januari

Själv gjorde jag idag en nyttig ost- och skinkpaj. Tillsätt kesella och arbeta snabbt ihop degen. Ost- och skinkpaj

Quiche Lorraine

Egentligen kan man väl säga att det är en vanlig ost- och skinkpaj, men Quiche Lorraine låter lite roligare, tycker jag
Firad enligt tradition

Firad enligt tradition

En ost- och skinkpaj, en köttfärspaj och en fetaostpaj. Tillsätt kesella och arbeta snabbt ihop degen. Ost- och skinkpaj

Filippas släktkalas 2017

På menyn idag stod bröd, smör och ost, kassler och potatissallad, Västerbottenpaj, ost- och skinkpaj, köttfärspaj och blandad sallad
Filippas släktkalas 2019

Filippas släktkalas 2019

Köttfärspaj, ost- och skinkpaj och fetaostpaj. Tillsätt kesella och arbeta snabbt ihop degen. Ost- och skinkpaj
OST OCH SKINKPAJ

OST OCH SKINKPAJ

3/4 dl Kesella kvarg. Hacka ihop mjöl och smör till en grynig massa. Tillsätt kvarg och arbeta snabbt ihop till en deg
En helt vanlig ost- och skinkpaj

En helt vanlig ost- och skinkpaj

) gräddad paj så är detta en helt vanlig ost- och skinkpaj. En helt vanlig ost- och skinkpaj6 bitarPajdeg. 3 dl vetemjöl2 krm salt75 g kylskåpskallt margarin3/4 dl smal kesella, 1% fettHäll mjöl och salt i matberedaren

Tastelines lätta ost-och skinkpaj

Arbeta ihop en deg av mjöl, smör, salt, kesella och vatten i en skål eller matberedare. Vispa ihop ägg, kesella, och mjölk och krydda med salt och peppar
Recept: Grekisk skinkpaj

Recept: Grekisk skinkpaj

Häromkvällen gjorde jag paj till middag, då vi hade en Kesella i kylen som var på väg att gå ut. Hacka ihop smör och mjöl, blanda i kesella och arbeta snabbt ihop till en smidig deg
Zucchini- och skinkpaj

Zucchini- och skinkpaj

250 g kesella. 250 g kesella. Åhhh. det är så gott med paj. Här har jag gjort en extra stor sats i en extra stor pajform så att pajen räcker lite längre