Strimla och bryn skinkan. Skiva och bryn champinjonerna. Strimla och bryn löken. Koka broccolin lätt. Fördela ut broccolin i en långpanna 30 x 40 cm, lägg över skinkan, champinjonerna och löken
)Igår blev det en ost- och skinkomelett med en fräsch grönsallad till, väldigt mättande och gott. Jag önskar att jag levde i en Pripps Blå reklam just nu
12 när kollegan var hungrig var ändå nöjd med näringstillförseln och kunde som kompensation äta en läcker skinkomelett på kvällen. 12 när kollegan var hungrig var ändå nöjd med näringstillförseln och kunde som kompensation äta en läcker skinkomelett på kvällen
Fram till för ett antal år sedan har jag tyckt att omelett är en ganska tråkig rätt men efter att ha rest mycket i USA har jag hittat den perfekta omeletten
1. Blanda ägg, grädde, salt och peppar i en skål. Stek på medelvärme. 2. Lägg på osten på ena halvan av omeletten så att den smälter och lägg sedan på skinkan ovanpå den smälta osten och vik omeletten dubbel
Smält 2 msk smör i en stekpanna över medelvärme. Lägg i röd och grön paprika och lök. Fräs under omrörning cirka fem minuter tills grönsakerna är mjuka