Skinka innanlår recept

Schweizerschnitzel – Gordon Bleu

Schweizerschnitzel – Gordon Bleu

Kalvkött, skinka och smält, rinnig ost – det kan ju inte annat än att bli gott. Innanlår av kalv eller kalventrecôte
Dagens recept:; Schweizerschnitzel

Dagens recept:; Schweizerschnitzel

Täck halva antalet köttskivor med ost och skinka. av t ex innanlår. av t ex innanlår. 4 tunna skivor rökt skinka. 4 tunna skivor rökt skinka
Matglad påsk!

Matglad påsk!

Eggs Benedict med rökt skinka. I andra avsnittet visar han hur du benar ur en lammstek anatomiskt och får ut fina styckdetaljer från benet så som lammlägg, innanlår, rulle, fransyska, ytterlår och rostbiff
Mustiga oxrullader i sås med marsalavin

Mustiga oxrullader i sås med marsalavin

Häromdagen tinade vi en bit innanlår och lagade supergoda oxrullader. 500 g nötinnanlår. 100 g kallrökt skinka (eller parmaskinka). 500 g nötinnanlår. 100 g kallrökt skinka (eller parmaskinka)

Planering v 50

Småplock, oliver, köttbullar, ostar, nötter, skinka, rostbiff, salami, morötter, paprika, dip,. Stekt innanlår med vitlökssmör + sallad
Cordon bleu på Vildsvin och Västernottenost

Cordon bleu på Vildsvin och Västernottenost

Lägg skinkan och en ostskiva på ena halvan och vik över. Tror man skall välja något förhållandevis mört såsom innanlår, rostbiff eller ytterfilé, då man inte skall steka så länge
Oxrullader

Oxrullader

Bre på senap, lägg på skinkan och persiljan. 8 skivor kött (innanlår)1 gul lök2 msk senap8 skivor skinkapersiljasaltpepparGräddsås. 8 skivor skinka

Skinkrullader

Recept. Evamar. sön, 2013-09-01 18. 26. 25min. (1). Lägg skinkskivorna på en skärbräda och banka ut dem om de är tjocka

Fläskkotlett Saltimbocca med risotto

Vissa varianter av denna rätt görs som rullader med skinka och salvia inuti. En äkta saltimbocca (”hoppa in i munnen”) ska göras på innanlår av kalv, men jag fuskar och använder mig av benfri fläskkotlett som jag bankar ut

Skinka i kaprissås

8 skivor skinkschnitzel av innanlår eller rostbiff. Torka av köttet och strö på salt och peppar. Stek det i ½ msk smör ca 1 minut på varje sida

När är köttet klart?

Skinka. Innanlår. Oavsett om man tillagar köttet på grillen, i ugnen, stekpanna eller kanske i en Sous Vide så ska man alltid gå på innertemperaturen för att avgöra om köttet är klart

Fransk skinkgryta

innanlår eller ytterlår. 800 g skinka. Skär köttet i 3 cm kuber. Skala och halvera löken och skiva den tunt