Bacon, skinka, renskav, kyckling, svamp etc etc…. ) En supergod franska med köttfärsfyllning som får gratinera i ugnen, den perfekta kvälls-mys-mackan om man tröttnat på ”vanliga” varma mackor
Finhacka skinkan. Dela bullarna mitt itu och lägg dem med snittytan uppåt på en plåt med bakpapper. Fördela ostblandningen på bröden och strö över skinka
Sagolikt god musselsoppa medparmaskinka. Fräs purjon, skinkan och vitlöksosten. Bred på lite av röran, lägg på en tunn skiva kassler, bred på lite röra, en till skiva kassler, mer röra, på med en ananasring, på med mer röra
En med svampstuvning och en medskinka och ananas (såklart). Man smörar en smörgås, lägger på vad man tycker är gott och gratinerar i ugnen tills de får fin färg för att sedan servera med en god sallad
Utöver dessa åt vi även sticky ribs, hemgjorda pommes, crostini med svart tapenade och lufttorkad skinka (tror vi hade serrano), marinerade oliver (från Gaea), morotsstavar, grönkålschips, färsk ananas och färska fikon samt ett par dessertostar med miniknäckisar