Till huvudrätt åt jag ljummen skaldjurssallad med pilgrimsmusslor, havskräftor, färska räkor och. Jag åt halstrad pilgrimsmussla med parmasegel och basilika/korianderpesto till förrätt
Skaldjurssallad ljummen – samt värdet i att tänka om. Oliverna i samma burk dock… Det var förrätten. Skitoljan som var huvudingrediens i denna sås kommer förresten från samma ställe som förrätten
En krämig skaldjurssallad med hemmagjord skagenröra till förrätt fick det bli. Så när min man och äldsta dotter kom hem så bjöd jag även in svärfar på söndagsmiddag och gjorde en ljuvligt god förrätt som jag serverade i mitt nyinköpta uppläggningsfat
Vi åt båda en stor skaldjurssallad (det ingick även bläckfisk) till förrätt. Till förrätt tog jag beef carpaccio, ett av mina förstahandsval när rätten finns på menyn
Man skulle kunna göra en förrätt av den, hmm, idé. Skaldjurssallad för 1 person 2 pilgrimsmusslor4 jätteräkor (ekologiska…) ej råaSmör till stekning½ påse (70 gr) småbladsmix eller valfri¼ paprika8 cm gurka1 tomat50 gr fetaost i tärningarTorkad oreganoJumgfru olivoljaDressingen