Tillsätt riset och låt det fräsa med under omrörning tills det är blankt. Smaka av med salt & peppar. Lägg upp och servera med en örtsallad (ruccola, dill, basilika, persilja, ärtskott etc
Lägg upp på ett fat och dekorera med pilgrimsmusslorna och jätteräkorna delade på längden. När risotton är klar så dra av kastrullen och tillsätt resterande vinet, smöret och parmesanosten
Ta bort kastrullen från plattan och rör ner parmesanost och olivolja. Framåt småtimmarna blev jag hungrig och var jättesugen på Risotto med nån fisk i så jag plockade fram det jag hade i frysen och snodde ihop en god lunch som vi avnjöt i solen
Skaldjursrisottomed saffran. Carpaccio medparmesan och olivolja. Du som har hängt med mig här ett tag i bloggen vet att det är väldigt sällan jag bakar eller gör desserter, men plötsligt händer det
Vänd ner parmesan och grönsakerna med sitt spad. Den här skaldjursrisotton tillsammans med ett gott vitt vin tycker jag är en perfekt avslutning på veckan