Ner sedan med alla musslorna och efter en eller två minuter häll på det vita vinet. Sedan tvättade jag musslorna och tog bort alla som inte stängde sig
Blanda i creme fraiche, vin och resten av ingredienserna, utom musslorna och kräftstjärtarna. Skulle köpa färska blåmusslor, men tyvärr hade de tagit slut precis innan vi kom till matbutiken, så det fick bli frysta musslor istället
Matlagningsvin och burkmusslor blir inte alls lika gott som färska musslor och riktigt vin. För att göra det till festmåltid kan du dekorera med blåmusslor i skal och dill
Tillsätt musslorna scampin och vinet och eventuellt ouzon. Detta är ett mycket bra sätt att ta tillvara musslor på, perfekt om du vill ha dom till huvudrätt
½ dl vittvin. 100 g musslor på burk. Koka pastan al dente enligt anvisning på förpackningen. Tärna zucchinin i småbitar och fräs i lite olivolja tillsammans med bladspenaten