Skala ev. Fyll gärna tårta kvällen före du ska äta den så den hinner saftatill sig lite (tyvärr smälter marängen lite, om du vill undvika det måste den fyllas samma dag, men då blir den iofs en aning torrare
Skala en av rödbetorna och skiva halva betan tunt på en mandolin, lägg skivorna i kallt vatten. När betorna kokat färdigt, skala dem under rinnande vatten
Bryn tillsammans med en pressad vitlöksklyfta i smör utan att de får färg. Tror vi har Sveriges trevligaste golfklubb, nu har jag förvisso besökt väldigt få, men här är man alltid välkommen
Man behöver inga speciella redskap när man håller på med hemkonservering i liten skala. Det manska tänka på är att socker hjälper frukt och bär att behålla c-vitaminerna så en liten gnutta socker är inte så dumt att tillsätta
Skölj rabarbern och skala den eventuellt om det behövs. Att det ska vara gott, syrligt, men sött och bara tanken på att göra kräm på rabarber kändes lockande
Och ska sedan så svalt super bra om man har en källare. O/ Men som tur är har jag en laddning till i min kylväska med saft som blir klar på Torsdagskvällen så det kommer en bild lite senare på det