speciellt om manönskar äta svenska kräftor eller hummer eller finare musslor. Vill man äta riktigt goda och färskaskaldjur så får man ju oftast betala en hel del
Fina syster yster på besök, eftersom det var lite vagt när ekipaget skulle anlända så som det är när man har små barn i bilen så fick det bli något som gick snabbt när de väl närmade sig
Det här inlägget ska handla om min favorit fiskgryta. Jag vet inte om det är någon skillnad på hur programmet var när det började sändas men jag snoozar lätt till när man snobbar upp saker till mer än vad det faktiskt är
Koka inte skaldjur i onödan, då blir de sega och smaklösa. Ett är att tugga på färsk persilja en stund, ett annat är att tugga på några kardemummafrön några minuter och ett äldre tips är att äta en rödbeta, stekt i glödande aska
Dela musslorna kasta den tomma skalhalvan och låt musslorna kallna. Idag blir det tapasfestival för hela slanten här i el cocina Mårtensson, vi bjuder på sex olika sorters spanska smårätter som vi själva satte i oss för ett par helger sedan
Jag antar att det känns främmande för många och man vet inte riktigt hur manska gå till väga. Anledningen till att du gör det först nu, är för att om du gör det innan tomatsåsen reducerat, finns det risk för att den blir jättesalt i slutet, när vätskan avdunstrat men saltet finns kvar
Jag kan annars känna att vi oftast cruisar runt och många gånger hamnar vi på något som ser ganska bra ut utifrån, men maten kanske inte riktigt lika bra