Spara stekflottet till smeten – det ger nämligen en fin smak till äggakakan. Arbeta hela tiden den stelnande smeten in mot mitten på pannan tills hela äggakakan har stelnat
Spara stekflottet till smeten – det ger nämligen en underbar smak till äggakakan. Arbeta hela tiden den stelnande smeten in i mitten på pannan tills hela äggakakan har stelnat
Eftersom jag är lite halvskåning sådär så gillar jag så klart äggakaka. Mina barn ÄLSKAR äggakaka. I dag föll kökslotten på Samuel och han blev överlycklig när det var äggakaka vi skulle göra, och jag måste erkänna att han var ganska duktig i dag, det mättes och skvättes så det stod härliga till = )
Jag utgick från samma, gamla recept på pannkakssmet som jag brukar använda mig av, d v s Pappas recept, men vispade i tre extra ägg för jag tycker ugnspannkaka ska vara riktigt äggigt i smaken, nästan som en skånskäggakaka, och dessutom blir det fluffigt och gott i konsistensen med många ägg