Vill du ha en annan färg på krämen 'är det sista du gör att lägga i ett par droppar livsmedelsfärg. Mosa bären och silla ev blandningen för att få bort kärnorna
Glad Påsk Har Du inte haft tid, ork eller lust att lägga in egen sill till Påsk. Då bjuder jag på ett snabbfixat recept, som smakar hemgjort, fast grunden är en färdigköpt inlagd sill
Här finns ett jättebra recept på vanlig inlagd aubergine ”sill” och senaps”sill”, skippa bara sista steget för vanlig eller dela upp den inlagda auberginen i två och ta bara hälften i senapssåsen
Och det bästa är nog att det är en riktigt "sistaminuten"-sill. De flesta vet säkert också att den är god till det mesta, men vad många inte vet är att den är snorgod i sillinläggningar
Sista middag denna påsken, gick i laxens tecken. Många ägg har det blivit, och sillar i alla former. I och för sig, här hemma äter vi ägg och sill hela året om
Milton gillade verkligen ägghalvorna, han tog de sista två halvorna… kul när maten smakar. Men givetvis har vi ägghalvor, sill och lite prinskorv, det måste man ha
Sill i flera olika varianter. Ställ in i ugnen på 200 grader i 20minuter, sätt på ugnens grillfunktion de två sista minuterna, så baconen får stekyta och blir krispiga