Smula kavringen i matberedaren. Ta upp gelatinbladen och smält på svag värme. Låt gelatinbladen ligga i kallt vatten i 5 minuter. 250 g kavring. 4 st gelatinblad
Mixa kavring med smält smör och bred ut på botten i formen. Lägg gelatinbladen i blöt i kallt vatten. Caroline bjöd på denna goda silltårta när vi hälsade på henne
Silltårta. Mixa 250 gr kavring med 75 gr smör, som sen trycks ut i form med avtagbar kant. Blötlägg 5 gelatinblad, som sen smältes på svag värme och till slut blandas med ovanstående. -) 250 gr kavring
Silltårta. 2 hela kavringar skurna till 12 skivor på längdenkaviarfyllning 8 ägg, hårdkokta, skalade och tärnade, 2 rödlökar, tärnade 8 dl creme fraiche 400 g kesella 2 dl kalleskaviar 1/2 dl dijonsenap 3 msk vitvinsvinäger salt och peppar efter smakgarnering 1 stor burk senapssill 1 stor burk inlagd sill 2 rödlökar, tärnade 1 dl finhackad dill Lägg tre brödlängder på botten. 2 hela kavringar
Lägg på näst sista kavringskivan och det sista av fyllningen. Skär bort kanterna på brödet och skiva det på längden så att du får 4 långa skivor kavring. 1 hel kavring