Dill tillmidsommar kan ju inte bli fel tänker jag. Egentligen räcker det ju att sillen står och gottar till sig i ett par dagar, men oftast blir den godare ju fler dagar den står
Mycket god och enkel att göra och vill man så blandar man sillen med röran istället för att lägga den i olika lager i sillburken som jag gjorde tillmidsommar
Okej, det var alla sillinläggningar för denna gången, nästa gång det är dags att fixa med de små blötdjuren är vi i närheten av midsommar och det är förhoppningsvis lite varmare ute
Tillmidsommar gjorde jag två egna sillinläggningar. Dels för att det är kul, dels för att jag inte vill äta ”vanlig” sill eftersom den innehåller en hel del socker och ett och annat ämne som jag inte vill äta eftersom jag vill äta i princip helt tillsatsfri mat
Jag har verkligen prioriterat annat än sillinläggningar och att krydda min egen lilla snaps. Det är ju alltid lite så tillmidsommar full fart extra allt ända in i det sista och så pang ska man ha gäster hela helgen