Tillsätt dijonsenapoch dragon och smaka av med salt. Lägg korvhalvorna i en ugnsfast form med snittytan uppåt och ugnsbaka ca 7 minuter. Koka upp grädden och koka 2 minuter. Lägg ner rödlök och pasta och koka ca 3 minuter
Först o främst måste jag tacka, jag är så rörd av de fina kommentarerna från detta inlägg. HÄR. så tusen tack fina bloggläsare de orden värmde ska ni veta
Lägg till tomatpuré ochsenap. Mortla dragon och rosepeppar och addera till grundsåsen. Låt koka upp och smaka av med salt, peppar och sockerRedningI såser brukar jag använda mig utav en så kallad toppredning
Det bidde ingen korvstroganoff, det bidde en senaps- ochdragonsås istället. Tyckte istället att senap borde göra sig bra till korv och ris ochsenap passar ju även med dragon, alltså fick det bli kryddan
mer senap, kalvfond och kryddor. smaka av med mer senap, salt, peppar. Skiva gurkan tunt med osthyvel, blanda ihop med övriga ingredienser och ställ i kylskåp
Tillsätt buljongtärning, smaka av med fransk senap, vin och lite svartpeppar. Den här gången valde vi dubbelkotletter (skivad lammsadel) med en sås som för tankarna till Öland, rosmarin och dragon
Såsen till den här kycklingen blir sååå god med steksky, tomatsky, mascarpone och dragon. Och kycklingen fylld med mascarpone och dragon blir minst lika god
½ msk fransk senap. Citron- ochdragonsås. Jag har haft förmånen att gå på Sofiero Slottsrestaurangs julbord ett par gången, och jag måste säga att det är i en klass för sig
Koka upp vatten, fond, olivolja, senapoch hackad lök. Dragonsås. Samtidigt så fick det bli en måltid i kväll av enbart ingredienser som fanns hemma, så mycket man köper och stoppar in i frysen
Häll över grädden, vatten, dragon, kalvfond ochsenapoch rör om. Fläskkottletter är lättlagat och god vardagsmat som jag har lärt mig på senare tid att uppskatta