Skala och skär moroten i små tärningar och strimla sellerin. Tillsätt lite varmt vatten under koktiden om det behövs, men mot slutet av koktiden ska vätskan koka in
Finhacka lök, selleri och morötter. kvistar selleri. När pastan har cirka 1 minut kvar av sin koktid och ännu är lite för hård är det dags att hälla av pastan – men spara lite av pastavattnet i en skål
Skala och skär moroten i små tärningar och strimla sellerin. Tillsätt lite varmt vatten under koktiden om det behövs, men mot slutet av koktiden ska vätskan koka in
Om du väljer att ha fisk i så kan du också byta ut örtkryddorna mot saffran och sellerin mot ett finstrimlat fänkålshuvud som du låter fräsa tillsammans med löken
Tillsätt morot och selleri efter ungefär halva koktiden. 1 bit (100 g) rotselleri, skuren i slantar. Hetta upp smöret så att det blir brynt brynt (165° grader), lägg i köttet och bryn det på båda sidor