Efter litebrainstormingi affären kom vi fram till att fläskfilén som Håkan köpt med hem från jobbet nog skulle göra sejfint att lägga en kantarellfyllningi
Tillsammans med sejblir det smakrik och trevlig vardagsmat. Dill & crème fraiche funkar bra ihop – och ansjovis är både jag och mina smaklökar barnsligt förtjusta i
Det kanske inte låter särskilt upphetsande, men tro mig - när du tillagatsejfiléernaiugn, ömsint omhuldade av en gräddig, vitvinsdoftandespenatstuvning som de sistaminuterna beströs med generösa mängder nyriven parmesanost - då reviderar du nog din syn på både fisken och de frysta grönsakerna
Rulla ihopfiléerna och lägg dom i en smord, ugnssäker form. Före ugnsbesöket. Tallrikarna fyllda med god mat, härligt att få sätta sej ner och njuta av nylagad,
Mera festmat på agendan och denna gång prövade jag gratinera en hummer och redan bara äventyret att klyva och rensa den är nästan en hel historiaisej, men den tar jag inte nu
Det är varierande åtgång på frukter i det här huset och det som ena dagen är pop är nästa dag botten…man kan aldrig förstå sejriktigt på hur ungarna upplever smak
Oavsett hur vädret är så fortsätter vi kocka i vår crockpot, det har visatsej passa oss bra de dagar man har lite väl mycket på sitt schema och inte har så mycket tid att stå vidspisen