Tillsätt sedan osten i bitar, därefter torrt vitt bröd i bitar, persilja och dragon. Lägg fisken på ett ugnssäkert fat, salta och droppa över pressad citron
Det där med att lära sej nya program är ett himla bry så det tar lite tid innan allt sitter och kronorna faller ner, hur och var man ska trycka och klicka, hur mycket och lite färg som ska på, ljus och kontraster
Vi känner att vi sakta men säkert börjar hitta tillbaka till ett lite mer "normalt" och för oss vanligt liv, Ankis klämda nerv ger med sej lite i taget och smärtan och ömheten avklingar allt eftersom veckorna går, något vi är så oerhört glada och tacksamma för
400 g sej eller torsk. 1 citron. 1 burk malen dragon. 400 g sej eller torsk. 1 citron potatis till 1 måltid + 1 potatis till blomkålssoppa + 4 stora potatis till morotsrårakor. 1 burk malen dragon
Gärna någon färsk örtkrydda (timjan, rosmarin, dragon), en näve – efter tillgång & smak. Citron, ½-1 st. lax, torsk, sej etc), ca 500 gram. 3-4 st Potatis, 5-6 st Palsternacka eller rotselleri (eller båda), 2 st Gärna färsk fänkål, 1 st Citron, ½-1 st Hela burktomater,1-2 burkar Saffran, en nypa (som ½-1 paket)
Tillsätt sedan osten i bitar, därefter torrt vitt bröd i bitar, persilja och dragon. Lägg fisken på ett ugnssäkert fat, salta och droppa över pressad citron
Just denna tisdagen gör jag det med en dragonkryddadsejfilé. Sej är min favoritfisk och oftast den jag har hemma, men självklart använder man den fisk man själv tycker bäst om