Leilasscones är ju bara sååå goda med råsocker, mumms. I eftermiddags fick jag ett ryck, ville hitta på något kul, scones skulle de bli till kvällen och då kom jag på att en hemmagjord marmelad skulle vara smaskens och rabarber de har vi i massor så så fick det bli
) Receptet på de här sconesen hittade jag hos Leila. Man går upp en halvtimme tidigare och svänger ihop lite scones, tar fram en bricka och dukar fram smör, marmelad och varmt te och sedan tar man med sig allt och kryper ner i sängen igen
Och återigen har jag gjort något riktigt gott från kocken Leila Lindholm. Engelska scones som är lite sötare än vanliga, har ni inte smakat Espresso House ljusa scones
Grund receptet kommer ifrån Leila Lindholms bok A piece of cake. Jag bestämde mig för att baka scones till "frukost", det kan inte riktigt kallas frukost klockan två på dagen
Här kommer receptet på dessa godingar, jag har utgått från Leila Lindholms klassiska scones. Kanske ni ska göra samma sak o då måste ja tipsa er om dessa urgoda scones, supernyttiga o helt utan socker… Hehe nja riktigt så bra är de inte men supergoda är dem o är de någon dag man får unna sig en riktig god o mindre nyttig frukost så är de väl en söndag
Smörsconens efter Leila LInholms recept, med ägg och råsocker. Scones. Serverar er några bilder från dagens fredagsfika, till vilken jag ombeds baka scones