Schweizerschnitzel recept

Schweizerschnitzel – Gordon Bleu

Schweizerschnitzel – Gordon Bleu

Schnitzel i alla dess former tycker jag är helt fantastisk mat, wienerschnitzel i alla ära men schweizerschnitzel måste ändå vara den godaste
Schweizerschnitzel

Schweizerschnitzel

1. Bulta ut köttskivorna så dom blir tunna, salta och peppra. 2. Lägg en skiva kött, en skiva skinka, en skiva ost och avsluta med en skiva kött till
Dagens recept:; Schweizerschnitzel

Dagens recept:; Schweizerschnitzel

SCHWEIZERSCHNITZEL. Schweizerschnitzel kallar vi den här fyllda, panerade köttbiten, men den brukar även kallas Cordon Bleu efter en berömd fransk kockskola
Schweizerfilé med champinjonsås

Schweizerfilé med champinjonsås

Schweizerschnitzel görs vanligen på kalvinnanlår, lagrad schweizerost och kokt skinka. Jag har haft en lugn lördag

Schweizerschnitzel

Kalvkotletterna skall vara skurna som fjärilskotletter d. v. s först skär man inte riktigt igenom. Nästa snitt skär igenom

Len schweizerschnitzel

Kantskär brödskivorna och smula dem i en matberedare. Lägg smulorna på en tallrik. Blanda mjöl med salt och peppar på en annan tallrik

Schweizerschnitzel I

1.  Bulta ut köttskivorna så att de blir tunna. Lägg hälften av dem på en skärbräda. Lägg ostskivor ovanpå, täck med skinkan och sedan ost igen

Schweizerschnitzel II

1.  Lägg ströbrödet i vatten med potatismjölet. Tillsätt färs, ägg, salt och peppar. Arbeta till en slät smet

Schweizerschnitzel I

Bulta ut köttskivorna så att de blir tunna. Lägg hälften av dem på en skärbräda. Lägg ostskivor ovanpå, täck med skinkan och sedan ost igen

Schweizerschnitzel II

Lägg ströbrödet i vatten med potatismjölet. Tillsätt färs, ägg, salt och peppar. Arbeta till en slät smet

Schweizerschnitzel med ostfyllning

Kantskär brödskivorna och smula dem i matberedare. Lägg smulorna på en tallrik. Blanda mjöl med salt och peppar på en annan tallrik