Schnitzel cordon bleu recept

Cordon Bleu Schnitzel

Cordon Bleu Schnitzel

Ingredienser2 skivor kalvkött à 250-300 g2 skivor rökt skinka2-4 ostskivor (emmenthaler)Salt och pepparPanering
Schnitzel Cordon Bleu

Schnitzel Cordon Bleu

Klicka ut en tsk Dijonsenap på varje bit schnitzel. 460 gram skinkschnitzel, 4 skivor, benfri kotlett eller fläskfilé
Schnitzel cordon bleu med puré på jordärtskocka

Schnitzel cordon bleu med puré på jordärtskocka

4 skiva kalvinnanlår 4 skiva rökt skinka 8 skiva hårdost, mellanlagrad dijonsenap 1 ägg, stort ca 2 dl pankoströbröd ca 1,5 dl vetemjöl smör, till stekning rapsolja, till stekning
Cordon bleu, kapriscrème och rostad potatis

Cordon bleu, kapriscrème och rostad potatis

Ost och skinkfyllt schnitzel. Tricket för en riktigt god cordonbleu är att banka ut köttet tunt. Cordonbleu, 4 portioner. 600-800 g skinkschnitzel (ca 8 skivor). Cordonbleu, 4 portioner 600-800 g skinkschnitzel (ca 8 skivor)
Cordon bleu med rostade grönsaker

Cordon bleu med rostade grönsaker

Ser ut som en riktig CordonBleu. 400 gr pumpa, 400 gr rotselleri och 400 gr potatistärningar 2 paket av Hälsans Kök schnitzel (4 st)
Skinkschnitzel med serranoskinka & ost

Skinkschnitzel med serranoskinka & ost

Det har nu blivit en schweizisk SchnitzelCordonbleu. Tänk dig en italiensk saltimbocca – en schnitzel inslagen i lufttorkad skinka och salvia
Dagens recept:; Schweizerschnitzel

Dagens recept:; Schweizerschnitzel

Schweizerschnitzel kallar vi den här fyllda, panerade köttbiten, men den brukar även kallas CordonBleu efter en berömd fransk kockskola

Cordon Bleu

Dela skivor skinkschnitzel. Recept. recon1. tis, 2013-10-01 09. 18. 30min. (0). Banka ut köttet tunt. Lägg dem på en skärbräda

Schnitzel cordon bleu

Täck ena halvan av varje schnitzel med en skinkskiva och en tomatskiva. Vik ihop schnitzeln, fäst med en trästicka eller tandpetare och salta och peppra på båda sidor

Cordon Bleu Schnitzel

CordonBleuSchnitzel är en favorit hos oss då det är en lite roligare variant på vanlig schnitzel som man kan variera med lite olika ostar om man vill

Schnitzel cordon bleu

Lägg ost- och skinkskivor på halva schnitzeln och vik den andra halvan kött över. Bulta skivorna så att de blir riktigt stora och tunna

Fläskschnitzel Cordon Bleu

Ös och vänd ofta tills schnitzeln har fått fin färg. Skär ut en fjärilskotlett och banka ut den till ca 4 mm tjocklek