Som jag för övrigt lät vara iugnen något längre tid än den tid som receptet föreskriver. Gör rödvinsskyn genom att fräsa lök och vitlökilite smör i en kastrull
Lägg kålen i en stor ugnsform och häll över olja, salt och kryddorna. Pommesen får sig en findammning av telicherrypeppar, savoykålen extra kropp av vitlöksdoftande ramslök, och lime och chilikrydda och sen så klart fempepparsåsen som får dränka allt ihop
Hummern åt vi kall med avokadohalva, crème fraiche och så en kall sås som vi brukar ha till just hummer - Rhode Islandmedvitlök - som nihittar receptet på här
Svartkål är som är en blandning mellan savoykål och grönkål. Lägg osten i en ugnsfast form och ringla över olivolja, lite salt, svartpeppar och chiliflakes
savoykål, strimlat (ca ½ huvud). Lägg i en ugnsfast form, klicka på lite smör. Skär små hål i köttet och fyll med det gula av skalet från citronen, spansk peppar, timjan och rosmarin
Grilladsavoykålmedkapris och citron. Lägg i en ungstorm med bakplåtspapper tillsammansmed den hela ostbiten och hela, oskalade vitlöksklyftor och strö därefter över en massa svartpeppar, flingsalt och rapsolja