Sara biskvin recept

Sara Bernhardt biskvi

Sara Bernhardt biskvi

 Alla har fått i uppgift att ta med något och jag tänkte att mitt bidrag får bli min paradkaka, Sarah Bernhardt biskiver, gjorda på min kära mammas recept
Choklad- och lakritsbiskvier

Choklad- och lakritsbiskvier

Jag har också gjort dem enligt Sara Bernard-metoden, alltså med tryffel istället för smörkräm som fyllning
Mini biskvier med mint tryffel

Mini biskvier med mint tryffel

Eller Sara Bernhartd bakelser som de oxå kan heta pga.   . att det är en tryffelfyllningen i dem. Bottnar. 150 gr mandelmassa
Päron & hallon biskvier

Päron & hallon biskvier

Idag var det lite bak inför sonens 1 år kalas. Testade att göra päron & hallon biskvier, personligen tyckte jag att päron vart godast =)För 30 st normal stora eller ca 45-50 mindre som jag gjordeBottnarna450 g mandelmassa 3 st äggvitor1 ½ dl strösockerSmörkräm300 g margarinca 3 dl florsocker 1 tsk vaniljsockerValfri smak ( Jag gjorde halv satts smörkräm och hade då i 1 tsk päronessens & i den andra delen hade jag 1 ½ tsk hallonessensGarnering300 g mörk blockchokladev strösselVispa äggvitan tille tt löst skum

Sara bernad Biskvier

Stryk upp smörkrämen på biskvierna med en sked, ställ i frysen några minSmält chokladen och doppa biskvierna och wala så har du fina LCHF sarabernard biskvier att bjuda på

Kondisbitar och träning inför gesällprovet

Passionsbiskvin är som en vanlig Sara Bernard men ovanpå biskvibottnen är det istället för mörk tryffel en passionstryffel gjord på vit choklad och passionsfruktspuré