Den gröna fanns förr i kryddburks-sortimentet både hos Kockens och SantaMarias med inte nu längre. Viltkryddad Timjanlax i Kantarellsås 4 msk torkad dill
Inlägget presenteras i samarbete med SantaMaria. Viltkryddad Timjanlax i Kantarellsås. Jag har antagit SantaMarias utmaning #älskakryddor och trollat fram ett supergott recept på laxgryta med bland annat deras nyhet Seafood & fish en ypperlig krydda med rejäla smaker som passar bra till grytor
viltkrydda (en kryddblandning från SantaMaria med timjan, lagerblad, enbär m. Det här är min höstinspirerade viltversion på Shepherd’s Pie som ju består av lamm- eller köttfärs under potatismos
gärna en knivsudd chipotlechili som ger rökig smak och liten hetta (finns från SantaMaria). en god kryddblandning (jag gjorde en på timjan, körvel, peppar, lite viltkrydda, en aning chipotlechili, paprikapulver, svarta vinbärspulver och salt)
gärna viltkrydda (finns färdig från SantaMaria – innehåller bl. 1 lagerblad, smulat – eller så tar man helt enkelt färdig viltkrydda (se ovan för närmare beskrivning)