Har ni nu inte tillgång till spickeskinka så använd en lufttorkad, det går helt säkert lika bra. ) Det är en vild version av klassikern saltimbocca som ligger där på tallriken och vi har faktiskt lyckats pricka in några av godsakerna på höstlistan med den, svamp, vilt, äpplen och risotto (och rött vin i glaset)
Servera saltimboccan med potatisgnocchin, grönsalladen och gärna ett gott bröd. Med tända ljus och mina ruffiga löpare och tabletter så smakade Saltimbocca och gnocchin perfekt
skivor parmaskinka (eller vanlig rökt skinka - lufttorkad eller inte). Som här där biffarna har en Saltimbocca-inspirerad fyllning med skinka och salvia
Tänk dig en italiensk saltimbocca – en schnitzel inslagen i lufttorkad skinka och salvia. (Ja, ja, jag vet att det egentligen ska vara kalvschnitzel både i saltimbocca och Cordon bleu, men det finns många skäl som talar emot – priset på kalvkött till exempel)