Sätt iniugnentills de fått färg och blivitknapriga. Det här var en riktig höjdare. Absolut en ny favorit och enkelt för de som integillar spenat att peta bort den
Saltimbocca alla Romana med ugnsbakadpotatis. Jag skulle också vilja påstå att det är en av de lättare italienska rätterna att tillaga - det som tar längst till är att baka potatiseniugnen (om du nu väljer att servera potatistill)
Den syrliga och krämiga tomatsåsen mixasihop av ugnsrostade körsbärstomater, olivolja och ruccola. Ugnsrostade tomater - också något av det bästa jag vet
Inspirerat av saltimbocca fast med kyckling och utan salviainstoppat under skinkan. När du tar ut stekpannan ur ugnen, glöm inte att handtaget är varmt
Saltimbocca-variant på kycklingIstället för kalvkött och prosciutto som är de klassiska råvarorna tillsaltimbocca, har jag använt kycklingfiléer och salami
Placera sedan i en ugnsfast form. "Saltimbocca serveras visst på alla trattoriori Rom. Om det verkligen är så vet jag inte säkert men det står i kokboken
Lägg rullarna med skarven ner i en ugnsform. Ta bort eventuella senor från filéerna. Lägg dem mellan två ark plastfolie och platta ut varje till en tunn köttskiva med hjälp av t ex en kastrullbotten