SALTIMBOCCA MED MARSALASKY OCH RÄTIKASALLAD MED TRYFFELDRESSING. Skär parmaskinkan i två strimlor per skiva och linda varje fläskfilébit med en strimla parmaskinka
Som varmrätt samma middag lagade jag en typ av Saltimbocca. I stället för kalv tog jag fläskfile och i stället för prosciutto tog jag Italiensk stark Salami
mat , recept , saltimbocca , saltimbocca alla romana , prosciutto , salvia , fläskfilé , italienskt. I stället för kalvsnitzel använder vi fläskfilé av den enkla anledningen att fläskfilé är enklare att få tag i
mat , recept , saltimbocca , saltimbocca alla romana , prosciutto , salvia , fläskfilé , italienskt. I stället för kalvsnitzel använder vi fläskfilé av den enkla anledningen att fläskfilé är enklare att få tag i
Saltimbocca är en Italiensk rätt som betyder "hoppar i munnen" för att det är så gott. Till köttetFläskfilé (så mycket som du vill, man brukar väl säga 150-200 gr per person)SalamiSalvia (Inte nödvändigt)TandpetareTill såsenUngefär en kruka basilikaCirka 2 dl matlagningsgrädde1 krm sambal oelek eller chili pasta1 vitlöksklyfta0. 1) Putsa fläskfilén, alltså skär bort alla äckliga bitar2) Skär fläskfilén i 1. Fläskfilé (så mycket som du vill, man brukar väl säga 150-200 gr per person)