Saltimbocca alla romana salvia recept

Saltimbocca alla romana

Saltimbocca alla romana

1färsk salvia. Lägg en skiva skinka och 2 salviablad på varje köttskiva. cirka 500 g kalvinnanlår i ½ centimeter tjocka skivor
Saltimbocca alla Romana

Saltimbocca alla Romana

Doppa sedan undersidan (alltså den som inte är täckt med prosciutto och salvia) i mjöl - detta hjälper till att göra skyn tjockare
Saltimbocca alla Romana

Saltimbocca alla Romana

Lägg en skiva skinka och två salviablad på varje köttskiva. färsk salvia. Banka ut köttet till cirka 2 millimeters tjocklek
Saltimbocca à la romana

Saltimbocca à la romana

Lägg två salviablad på varje köttskiva. Och enligt honom innehåller en riktig saltimbocca absolut ingen grädde eller mjöl

Saltimbocca alla romana

Banka ut schnitzlarna och lägg på ett blad salvia och en halv skiva parmaskinka på ena sidan. Vänd i 1 krm torkad salvia, oregano, salt, peppar och olja. 1 krm salvia. 10 stora blad färsk salvia (eller 1 tsk torkad)

Saltimbocca alla Romana

mat , recept , saltimbocca , saltimboccaallaromana , prosciutto , salvia , fläskfilé , italienskt. Är man som mig mycket förtjust i salvia kan man dubbla salvian och lägga bladen bredvid varandra och sätta fast dem med tandpetaren

Saltimbocca alla Romana

mat , recept , saltimbocca , saltimboccaallaromana , prosciutto , salvia , fläskfilé , italienskt. Är man som mig mycket förtjust i salvia kan man dubbla salvian och lägga bladen bredvid varandra och sätta fast dem med tandpetaren

Saltimbocca

Täck varje kalvschnitzel med en skiva luftorkad skinka, två salviablad och krydda lätt. Servera saltimboccan med kokt färsk potatis