Lägg den gula löken i grytan, salta och tillsätt kryddor och vatten. vi andra fick gå in och ta mega badet med skurborste så smutsiga vi var av att ha härjat i trädgården en hel dag
Salta och peppra. Krama ur vätskan och fräs den med vitlök i smör. Salta och peppra. Skär kasslern i 4 bitar, ca 2 cm och lägg på ett ugnsfast fat. 400 g kassler
Salta och låt skivorna ligga och dra en stund så att vattnet dras ur zucchinin. Jag säger nog mest zucchini och varje gång jag säger zucchini så får jag en bild i huvudet då vår amerikanska utbytesstudent damp ned hos oss i Härnösand och trollade fram en god kaka – Zucchini bread – ur resväskan
Provsmaka – salta mer om det behövs, riv över muskot, klicka i mjölkfritt margarin. Jag brukar ta ur fläsket eftersom jag tycker att det blir lite för köttigt annars
Salta och peppra. Jag provade mig fram och fotade i olika ljus, ur olika vinklar, med och utan stativ, och det blev en herrans massa bilder, var av de flesta var rent usla och genast valdes bort
Provsmaka – salta mer om det behövs, riv över muskot, klicka i mjölkfritt margarin. Jag brukar ta ur fläsket eftersom jag tycker att det blir lite för köttigt annars
Salta behövs inte pga att kassler redan är ganska salt. Koka bulgur enligt anvisningarna på förpackningen och använd buljongtärning istället för att salta
Blanda tre ägg, en dl turkiskyoghurt, två msk philadelfia light och salt,peppar och hackad oregano. koka 2,5 dl råris och när det har svalnat så blandar ni i 3 st ägg, salta och peppra. Ta ur formen och tryck upp riset mot kanterna och grädda sedan 5-8 minuter till (pajskalet ska gräddas i 15 minuter totalt). riv 3 små rödbetor och 2 morötter och en bit ingefära, hacka två röda lökar och skiva stavar av en bit kassler och stek med olivolja