Smaka av och salta/peppra efter behov, använd maisena för sås konsitens. Lägg över allt i lämplig panna och låt bryna ihop en stund, tilsätt vatten och resten av ingridienserna, låt koka ihop, tillsätt grädden och låt puttra tills köttet är mört
Krydda, salta & peppra. Det finns så mycket man kan göra och min recept-pärm här hemma är fylld med recept där man använder grönsaker som tillbehör till fisk, fågel eller kött
Naturella nötter är alltid att föredra framför rostade och salta. Nötter och nötsmör. Fiberrika, kalorisnåla och proteinhaltiga – kikärtor är ett utmärkt livsmedel och ett bra alternativ till köttet
nötter och kött på en tallrik. Koka rödbetorna mjuka i lättsaltat vatten 15-20 min. Rosta nötterna i ugnen tills de är gyllenbruna, ca 5 min. Skär köttet i skivor 1–1,5cm, salta och peppra. Stek köttet i lite olja, ca 1 min på varje sida, köttet ska vara rött inuti
Salta & peppra. Ät & njut – och skulle det nu vara så att du tänker ”Rotselleri och hasselnötter, det är fan ingen mat för en karl”, så kan man lägga till lite kött
Salta och peppra rikligt, jag förespråkar nymalen svartpeppar. Choklad och nötter det är som bäst. Men känner du dig lite osäker på hur du ska steka köttet