lufttorkad skinka. metallform till muffins. Pensla 6 formar med olja och lägg iskinka så det blir som en skål. Ströpå färsk timjan och knäck 1 ägg i varjeform, salta
Salta, peppra och daska ned lite paprikapulver. När barnen var små och det var mycket utflykter på gång så brukade jag grädda ”muffins” som de kunde ha med sig i matlådan (egentligen är det fel att kalla dem muffins för de innehåller inget spår av de ingredienser man vanligtvis tänker sig i muffins)
Knäck i ägget, salta och peppra på, strö ev. Antingen behöver du stadiga muffinsformar (såna som brukar vara vita med en liten utvikt kant på) eller en muffinsplåt i metall (går säkert bra med sånadär små grytor eller miniformar också)
Stek spenaten snabbt i lite smör tills den blir mjuk, krama ur vätskan, salta och peppra. Lägg ett salladsblad och skinka på brödet, lägg på det pocherade ägget och toppa med hollandaisesås, avsluta med några varv på svartpepparkvarnen