Genom att vrida och vända på denna tokigt goda uppväxträtt hade jag kommit fram till att pankopanera den kokta potatisen, salta in vanligt sidfläsk istället för att använda rimmat och sila bort löken ur löksåsen men tillsätta egenrostad chalottenlök
Lättrimma torsken i saltat iskallt vatten i ca 30 minuter Förbered under tiden resten. Tillsätt efter en stund champinjonerna skurna i 4 delar och fläsket i små tärningar. ca 100 gr rökt sidfläsk i bit
Koka samtidigt färskpotatisen i saltat vatten. Skiva fläsket tunt och hacka löken. 20 g kallrökt fläsk. Rimma fiskfilén i saltat vatten (20 g salt i 6 dl vatten). 20 g kallrökt fläsk
Ringla över olivolja, pressad limesaft och salta och peppra. Vi brukar ta en mixmeny och den här gången fick vi ett fantastiskt gott fläsk med jordnötter
Salta och peppra, ställ åt sidan. Fläskfilé i grönpepparsås, ca 4 portioner. 500 g fläskfilé. Fläskfilé i grönpepparsås, ca 4 portioner. 500 g fläskfilé
Koka nudlarna al dente i saltat vatten, sila och skölj med kallt vatten. 250 g risnudlar500 g fläskytterfilé1 broccoli1 morot1 röd chili1 msk sesamolja2 dl böngroddar0,25 solovitlöksalt & pepparkinesisk soja. 500 g fläskytterfilé
Salta och peppra fläskfilén och bryn den runt om i ett par minuter i smör. Salta och peppra. Förra lördagens mellomeny, inbakad fläskfilé, ugnsbakade potatishalvor penslade med vitlöksolja och champinjonsås
Salta, peppra och blanda ihop. Viktväktarmässigt så är fläskkarré inte det allra bästa köttet, propointsen försvinner snabbt då köttet har hög fetthalt