Salt. Salt & vitpeppar. Salt. 400 gram nötrulle eller bog. 400 gram nötrulle. ”Rädisan är värd sin vikt i bly, rättikan i silver men pepparroten i guld
Smaka av för att se ifall det behövs mer salt. 2 gula lökar2 morötter1 palsternacka50g smör150g sidfläsk, rimmat2 msk olivolja1,5 kg nötkött (nötrulle, fransyska, högrev. Vilket som går bra)10st champinjoner20st syltlökar4 lagerblad2 liter vatten5dl rödvin0,5dl kalvfond, koncentreradsaltfärsk timjanBörja med att skala lök, morot & palsternacka. Ta i 1 msk salt
Salt. 900-1000 gr nötkött av högrev eller nötrulle. 900-1000 gr nötkött av högrev eller nötrulle. Nu när kylan biter sig fast vad är då inte godast om inte en gryta
Krydda eventuellt lite till med salt och peppar. Här har jag tagit en nötrulle, strimlat den och kryddat den med god kebabkrydda samt rostad spiskummin och peppar
Tillsätt vinäger, honung, salt och peppar. ¾ tsk salt. 4 förp Scan t ex Källarrökt nötrulle,. Fräs lök och vitlök någon minut i lite olivolja i en stekpanna
Smaka av för att se ifall det behövs mer salt. 2 gula lökar2 morötter1 palsternacka50g smör150g sidfläsk, rimmat2 msk olivolja1,5 kg nötkött (nötrulle, fransyska, högrev. Vilket som går bra)10st champinjoner20st syltlökar4 lagerblad2 liter vatten5dl rödvin0,5dl kalvfond, koncentreradsaltfärsk timjanBörja med att skala lök, morot & palsternacka. Ta i 1 msk salt