Salta och peppra. Tärna fisken, skala och hacka löken. Tillsätt broccoli och tärnad fisk, sjud ca 5 min. 400 g Fiskgrytbitar. 1 dl Räkor i Lake. 1 tsk Salt Fint
salt & peppar. ) Här använde vi en massa rotfruktsrester i kombination med fisk och just saffran. 500 g fiskfilé (vi blandade torsk och lax). 1 burk kräftstjärtar i lake (ca 100-200 g). 1 fiskbuljongtärning. Låt puttra upp och lägg ner fisken och låt puttra ca 5 minuter tills fisken är färdig. 500 g fiskfilé (vi blandade torsk och lax). 1 fiskbuljongtärning
salt och citronpeppar. Krydda laxen med salt och citronpeppar. salt och citronpeppar. 1 liten burk räkor i lake. Fisk 4 portioner. 1 liten burk räkor i lake
Panera fisken i mjölet och krydda rikligt med salt och peppar. salt, peppar. Det här är ett modifierat recept från ”Stora fisk- och skaldjursboken” av Susanna Tee
salt och peppar. Veckans fisk blev en extra lyxig fiskgryta med kräftstjärtar. Red såsen med Maizena utrörd i lite vatten och krydda med salt och pepppar