Torka dem med hushållspapper, strö sedan på salt och peppar. Den absoluta höjdpunkten när panerad fisk, potatismos, kall dillsås och ärtor stod på menyn
Salt och peppar. Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idag fick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrätt med smak av bacon, parmesan och gräslök
Salta och peppra fiskfiléerna lite lätt. Skala potatisen och koka mjuk i saltat vatten. Fisk. Smaka av såsen med salt och peppar och toppa med några timjankvistar
Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. En filbaserad sås, utan några tydliga smaker egentligen… Det låter otroligt osmickrande (som mycket skolmat tyvärr gör), men det var en väldigt god sås till fisk, faktiskt
skölj fänkål och purjolöken och skiva ned, lägg allt i en smord ungsform,krydda med salt och peppar. Skär fisken i lite lagom stora bitar, öring eller torsk eller bara den fisk ni har
Idag valde jag att krydda min potatis med olivolja, rosmarin och flingsalt. Idag blev det fisk med kraschad potatis i ugn, skolans goda sås ( något omgjord) och syrlig vitlöks sallad
salt och vitpeppar. fisk i äggsås. Smaka av med salt och vitpeppar. Fisk. salt och vitpeppar. 400 gram fryst fiskblock. Skär fisken i tärningar (ca 2x2 cm) och lägg dem i såsen. 400 gram fryst fiskblock