kyckling med sötpotatismos och het salsa på avocado och mango. Het salsa,. Mango,. Avocado,. Till kycklingen gjorde jag ett mos på sötpotatis, och eftersom den är så söt så är det gott med något syrligt till, så jag gjorde en salsa på mango, avocado och tomat med chili
salsa, sallad, avocado, majs, rödlök samt en het cremé gjort på mango chutney och sambal oelek. Hacka upp grönsaker, stek och krydda kycklingen med fajitaskrydda, servera med taco salsa och tortilla bröd
Salsa, gjord av avocado, färsk ananas, rödlök, tomat, mango, chili, lime och vitlök. Min favorit är en söt stark salsa/salladRomantica tomater, chili, persilja, koriander, mango/jordgubbar/ananas eller vad annat sött man känner för, salt och peppar
Skär avocado mindre bitar och lägg i en skål. Cornflakspanerad kycklingfilé med mangosalsa. Salsan är lika god till detta som till en grillad köttbit till sommaren
Blanda till guacamolen genom att mosa avocadon. Salsa med mango, chili, koriander. Ett stort plus för att man kan sätta ihop sin egna individuella fisktacos med exakt den mängd guacamole, salsa, sås och fisk man vill i varje ‘klämma’
Skär avocado och mango i bitar. Servera vitlökslaxen med ris (om så önskas) och salsa. Lax i krämig vitlökssås med mangosalsa4port. Salsa1avocado1mangokörsbärstomater1-2 schalottenlökar1/2 limesaltsockerGör så här. 1 avocado. 1 mangokörsbärstomater
Finhacka alla grönsaker och mangon och blanda ihop med limesaft och kryddor. Avocadosalsan höftade jag ihop lite på måfå och den blev riktigt god till kikärtsbiffarna och pommesen
Till min gröna Pico de Gallo salsa som är på gröna tomater, grön chili, gurka, bifftomater bla. Skala, kärna ur och tärna gurkan, tärna mango och avocado (ett tips är att låta avocadokärnorna ligga kvar med det tärnade avocadoköttet så blir det inte missfärgat
1 mogen mango. Tärna avocado och mango i ca 1×1 cm stora kuber. Bygg tacos på ett tortillabröd med 3 msk salsa i botten, 2 msk bönor ovanpå, utklickad havregrädde, några skivor picklad lök och sist någon kvist koriander. 1 mogen mango
½ mango. ½ mango i små tärningar. Från vänster salsa med ½ galiamelon, 1 persika, ½ mango, 5 cocktailtomater, persilja, olivolja, lite pressad lime och rosépeppar. Mangosås med 3 dl gräddfil, 2 msk persilja, 1 msk riven pepparrot, 1 krm salt och ½ mango i små tärningar. Guacamole på 3 avocado, 2 rivna vitlöksklyftor, ½ finhackad rödlök, ½ finhackad röd chili, saft från ½ lime, 2 msk majonäs och lite salt. 3 avocado
Gör salsan. Servera laxen med salsa, quesadillas och sås. 1-2 avocados. ca 125 g fryst, tinad mango. 1-2 avocados. 1/2-1 rödlök ca 125 g fryst, tinad mango