Blanda ihop vinegretten och rör ihop salladen, toppa med pinjenötter. Skär parmaskinkan på mitten. Hacka röd löken och tomaterna(ta bort "kärnhuset", så blir blir godare)
Häll till sist vinegretten jämt över alltihop. Det här är en riktig favorit från min sida. Jag gillar syrlig mat, jag använder äppelcidervinäger för den är godast helt enkelt
Istället bjuder jag er på ett gott recept av ljummen pastasallad med stekt fläskfilé, champinjoner och bearnaisesås och min bästa vinegrette som passar så bra till
Vinegretten. Blanda sardellhacket i röran och slunga endiven tillsammans med vinegretten. Sallad på endive med citronrökt lax, apelsin, parmesan och sardeller 4 port
Blanda samman alla ingredienserna till vinegretten förutom myntan. Sätt ugnen på 130 grader. Tina fisken och torka av med papper, lägg torskryggen i en ugnsform och pensla med lite olivolja, smaksätt med havssalt
Eftersom jag är en salladsälskare blev resultatet detta, snabbmat när det är som fräschast. Till det kan man servera vad man känner för – bröd, pasta, couscous, bulgur (gärna fullkornsvarianten), kall potatis med lite vinegrette
Vinegrette. 1 dl olivolja 3 msk vatten1 msk dijonsenap1 tsk råsocker1 dl hallon2 msk äppelcidervinäger En knippe färsk basilikaSalt o peppar efter smak Mixa ihop allt i en mixer och ringla vinegretten över salladen 1 påse med blandad sallad
Häll i olja och Pesto vinegretten och rör om. PastaDruvans Pesto vinegretteGrovmalen svartpepparKokt pressad skinka på burk1-2 rödlökarOljaGurkaKoka pastan enligt anvisning på paketet
Ja, i en saltlag, men en vinegrette är så mycket godare, dessutom bra att ringla över en sallad. Vinegretten kommer skikta sig med tiden men det gör inget, blanda vid behov