Mankan ju dela med sig. Ser man sedan till att också äta massor med nyttig kål, apelsiner och annat frukt och grönt som affärerna är fulla av så blir det hyfsad balans i tillvaron i alla fall
Kalorier i dessa sakerkangöra att du lägger på dig fett precis som andra livsmedel gör. Välj magert protein (keso/lättkesella, fågel, fisk, magert kött, ägg, mager ost osv), långsamma kolhydrater, frukt, grönsaker och nyttiga fetter som nötter, olivolja, avokado och naturligt nötsmör
Några saker att tänka på. Eftersom jag inte har något rånjärn (det finns speciella att köpa för glasstrutar, men mankan också använda ett sådant man gör rullrån i) gör jag mina strutar i stekpanna, det går fint när man väl har fått kläm på tekniken
Det handlar en del om att utesluta saker, men framförallt att mankan hitta andra alternativ. Dock är det bra att kolla på sakerman köper så att det inte innehåller soja då det är ganska vanligt
Ingredienser – ugnsrostade rotsaker. Då hettar man upp smör i en stekpanna, låter värmen vara ganska hög men inte högst, ta en sked och gräv upp en rejäl klutt på kanske en deciliter och floffa ner i stekpannan, platta ut med stekspade tills den blir ett par centimeter tjock
Finhacka lök & grönsaker, svetta i olivolja i några minuter utan att den får färg. Här kanman även lägga i lite goa örter & vitlök i smöret man öser med
Jo den läxan har jag lärt mig, att inte göra tusen andra saker samtidigt som jag gräddar våfflor, blir ni nyfikna på vad som hände sist när jag bakade våfflor kan ni läsa om det HÄR