Igår hade vi min mans bror och fru över på middag och då åt vi fisksoppa till middag och till den serverade vi det här goda fruktbrödet med rågsurdeg och det var väldigt gott
Det här brödet smakar jul. Antagligen beror det på kardemumman som ger brödet dess härliga smak eller så är det frukten och nötterna som drar tankarna till julen
Lägg aprikoserna i vatten ett par timmar så att de mjuknar. Skär dem och katrinplommonen i småbitar. Pressa apelsinen och riv äpplet på den grova sidan av rivjärnet
Det brödet är så gott och saftigt så jag visste att jag ville ha den smaken så jag använde det som grundrecept och så la jag bara till lite torkad frukt
Vill man ha ett nyttigt, saftigt och gott fruktbröd så blanda i finhackade aprikoser och fikon. Från början fick jag det här receptet av en vän som modifierat det
Vill man ha ett nyttigt, saftigt och gott fruktbröd så blanda i finhackade aprikoser och fikon. Det här är en av de varianterna jag bakar av Johannes rågsurdegsbröd
Barnsligt enkelt att göra, ofattbart saftigt och gott att äta. Det där var en ren utvikning, för detta fruktbröd har ingenting gemensamt med Saltå-brödet i mitt minne
Blanda ihop alla torra ingredienser i en bunke. Rör i honung, yogurt och lingon. Riv i äpplerna. Tryck i smeten i brödformar, man kan både smöra och bröa formen eller lägga ett bakplåtspappar i