Tycker de blir mycket godare, mer saftigare och mindre torra än vanliga scones, lite mjukare liksom. Blanda allt till en slät deg utan att knåda för mycket
De är saftiga och har en fin, härlig saffranssmak. Servera gärna sconsen med någon slags blåbärssylt (utan tillsatt socker) - blåbär och saffran passar grymt bra ihop
Servera till de nybakade Gulbetsbröden eller till scones, våfflor eller pannkakor. Låt svalna under bakduk för mjuk skorpa och utan bakduk för en lite frasigare skorpa
Och de var saftiga även dag två och det är ett plus. Jag har under en veckas tid försökt mig på att baka glutenfria scones till äkta hälften och jag vet inte hur många satser jag har fått slänga
Bären gör att sconsen blir lite kladdiga/saftiga och vi åt med både händerna och bestick. Slängde ihop scones nu på morgonen och serverad med skivad banan, jordgubbar, nötsmörer och äppelmos
Enormt saftiga och fluffiga scones med en knaprig yta. Näringsvärde per scones (utan glasyr). Jag fick en förfrågan på Instagram för ett tag sedan om jag inte kunde göra en copycat på Starbucks pumpascones men jag måste erkänna att jag aldrig testat dem själv
Dessa små "scones-aktiga" frallorna blev supergoda i smaken och saftiga. Sen är det bara att äta och njuta av det smakfulla, saftiga och luftiga brödkakorna
På helgerna lyxar jag gärna till det med ljusa frallor, limpa och allra helst klassiska scones. Startar varje vardagsmorgon med gröt och en till två smörgåsar med gott pålägg