Receptet är en favorit hos mig då resultatet alltid blir bra och det blir riktigt saftiga cupsakes. På bilderna har jag valt att baka dem som minicupcakes
cupcakes är i regel saftigare än muffins. För visst är det skillnad på att baka muffins och cupcakes. I en cupcakesmet rör du (nästan) aldrig ägg och socker utan får en mer kompakt eller rinnig smet
Glasera cupcakesen & strö gärna över några bär eller mini non-stop på toppen av glasyren. Jag ÄLSKAR choklad så självklart tycker jag att dessa cupcakes smakade kalas
Muffinsen blev verkligen saftiga och jättegoda. Här visar jag er iaf de minicupcakes jag gjort. När man har så mycket annat på ett dessertbord-buffebord så blir en normal cupcakes väldigt mycket då man gärna vill kunna äta lite av varje innan man är proppmätt, därför är minicupcakes ett perfekt tillbehör som då är lite mindre och också sötare
I alla fall så bakade jag igår lite cupcakes tills dagens Alla Hjärtans Dag eller Vändag. Jag valde att färga mina cupcakes med rosa pastafärg och de blev verkligen chockrosa
Saftiga, smakrika och porösa. Rekommenderar er att göra minicupcakes. Smakar som 'vanliga' cupcakes. Häll på formar av valfri storlek, cupcakesen stiger bra i ugnen så det räcker med att fylla formarna till drygt hälften
Här får ni receptet (går jättebra att byta ut mjölet till ett glutenfritt, de blir riktigt saftiga). Minicupcakesen jag serverade på dopet var väldigt uppskattade