Här har mitt recept på goda och saftiga burgare. Hemmagjorda hamburgare är ju bara för gott. Denna hamburgare blir väldigt saftig och smaken är helt underbar
Hamburgare. Forma 4 hamburgare och klappa in pepparmixen. Blanda samman allt utom pepparmixen. Stek. Mot slutet kan du lägga ost på dem och låta den smälta ned under lock
Vi testade att göra hamburgare med en Sous Vide. Vi använde hamburgare på grovmalen högrev. Måste säga att av det som vi provat att laga med Sous Vide så var det just hamburgare som blev godast
Sen kan du i princip fylla med vad du vill, inte bara hamburgare-fyllning. Ett tips är att skära upp långpanne-hamburgaren i bitar och sen slå in den i aluminiumfolie igen innan du går ut på picknick
Forma till 4 hamburgare och grilla/stek på medelvärme till önskad stekgrad. Nu är grillsäsongen igång. Vad är bättre att smygstarta grillandet med än en riktigt saftig burgare