Om du inte vill göra muffinsen glutenfria så använder du vetemjöl istället för glutenfri mjölmix. Om man gräddar dem omkring 15 minuter så blir de härligt saftiga men inte kladdiga, om du håller ner gräddningen till ca 10 minuter så blir det gôtt kladd i dem
Dagens recept, dessa glutenfria äppelmuffins, är en spin off på mina saftiga minimuffins med äpple. Saftiga och kryddiga äppelmuffins med glutenfri havre
Muffins som är saftiga och har en djup smak av choklad äter jag gärna. Chokladmuffins. Jag valde att använda sötningsmedlet sukrin gold i detta recept men man kan ta vitt socker eller varför inte använda hälften och hälften av båda
Receptet blir ca 10-12 större muffins. 1. Börja med att koka upp chokladmjölken i en kastrull. Visa i botten hela tiden så att det inte bränner fast i botten
Saftiga och chokladiga med nötbitar i … det blev en hit. baka glutenfritt, baka med hasselnötsmjöl, bakblogg, chokladfrosting, clas ohlson, design letter fat, designletter, frosting, glasflaskor med lock och sugrör, glutenfria hasselnötscupcakes med chokladfrosting, glutenfria hasselnötsmuffins, glutenfritt, hasselnötsmjöl, inredningsblogg, matblogg, Mjuka kakor, nöt och chokladcupcake, nöt och chokladmuffins, systrarna m, systrarnam
Oohhh lord vad goda de blev, hård skorpa och saftiga. Sötning är valfri, jag tycker inte det behövs om man använder jordgubbar däremot blåbär kräver lite sötma anser jag, här valde jag choklad och sötade extra med stevia