Juligt, saftigt och gott. Mina underbara saffransbullar med mandelmassa och apelsin är något jag bakar varje år, HÄR hittar du receptet på dom, men i år gjorde jag också en saffranskrans fylld med en massa gott som hackad mandel, rivet äppel, vanilj och russin
Dessa lussekatter är saftiga, luftiga och höga. Det här receptet kan man naturligtvis dessutom använda som bas för en härlig saffranskrans, fyllda bullar mm
Related PostsSmå DetaljerEn saftigsaffranskrans ala ErnstMin Klong gloria pryder sin platsPizzasnurror till glöggbordetGlögg recept , bjud på god drink till glöggminglet med Blossas hantverksglöggFall in love every day
Jag använder aldrig kesella i saffransbröd och jag lovar att detta blir ännu saftigare. En supergod saffranskrans som jag bakade till min svärmors 88-årsdag
Dels sparas saftigheten från fyllningen inuti bakverket på ett bättre sätt. Saffranskrans. Grädda i cirka 10-15 (kortare gräddningstid = saftigare/degigare kransar) minuter i 225 grader