Har kokat julskinkan i min Croc pot idag, Efter 7 timmar (71-73 grader) var det dags för griljering. Blandade 1 äggula, 1 msk honung/socker, 1 msk senap och strödde på 1 dl ströbröd
Lite spräcklig i mitten som ni ser på bilden, men saftig och väldigt god. En ny smak på griljeringen blev det en kväll i veckan när jag gjorde julskinkan
Nu har du en saftig och välsmakande skinka – och en fantastisk buljong. Skölj julskinkan. Och när julen är över har du kanske kvar lite bitar av den gamla julskinkan
Ingen jul utan julskinka♥Saftigjulskinka med en mycket god och enkel griljering. Gör såhärLägg den färdigkokta julskinkan i en kastrull med kallt vatten, pepparkorn och lagerblad
Färdigkokt julskinka brukar nämligen vara perfekt i konsistensen och väldigt saftig. Finns det något man förknippar mer med svensk jul och julbord än en gyllene, vackert griljerad julskinka
Godare julskinka har jag aldrig ätit och jag som inte ens tycker om julskinka. Sätt ugnen på 100-125 grader beroende på hur lång tid du har på dig och hur saftig skinka du vill ha
Den här saffransbullen har jag fyllt med mandelmassa, smör och florsocker, riktigt saftigt och gott. I januari är man ruggigt trött på allt vad saffransbullar, julkryddor, glögg, risgrynsgröt, julskinka, rödkål, pepparkakor, knäck och så vidare heter