Så jag börjar med dessa glutenfria lussebullar som jag fyllde medvanilj och pistagenötter. Nu när jag testat en del recept ville jag så gärna dela med mig till er så jag kontaktade Jessica och Maria och de sa att jag fick dela med mig av vissa recept medan andra hålls exklusiva för de som köper böckerna
Jag har alltid velat göra mig en egen Hagabulle så nu tog jag tillfället i akt men gjorde en saffransbulle eftersom det trots allt är jul och jag ÄLSKAR saffransbullar
Super saftiga & goda Saffransbullarmedvaniljfyllning eller bara vanliga lussekatter. Mät upp mjölken i en kastrull, dela vaniljstången och skrapa ur fröna och lägg i mjölken tillsammans med stången
Karamelliserad äppelsylt medvanilj. Lös upp sockret i vattnet, skrapa ur vaniljstången och lägg i. Nu i veckan var det mazarinens dag, men ska jag vara helt ärlig måste jag erkänna att den klassiska mazarinen med vit glasyr på inte är min favorit
Tänk er en smörig saffransbulle fullproppad med mycket smör och vanilj. Fyll Karlsbaderbullarna efter smak, mandelmassa, pistagekräm, äppelmos eller vaniljkräm som är bara några av de oändligt många fyllningarna
Mina underbara saffransbullarmed mandelmassa och apelsin är något jag bakar varje år, HÄR hittar du receptet på dom, men i år gjorde jag också en saffranskrans fylld med en massa gott som hackad mandel, rivet äppel, vanilj och russin
Saffransbullarna fyllde jag med en remonce gjord på mandelmassa och smör och rivet apelsinskal. Testade en ny variant av recept med att sätta en fördeg som sedan rördes ihop med själva huvuddegen
) Jag är ett stort fan av saffran och tycker saffran gifter sig bäst medvanilj för att få fram den fina saffranssmaken det går såklart bra att ta bort eller minska det